"It is not the mountain we conquer but ourselves".
- Sir Edmund Hillary -

Over Klimijzer

Een klimijzer is in het alpinisme een noodzakelijk hulpmiddel voor klimmers om zich te zekeren of om hun doel te bereiken. Het is een metalen plaatje met scherpe punten dat onder de schoenen wordt vastgemaakt voor een betere grip. Nikaj Junte, de oprichter van klimijzer voor ondernemers, is een spreekwoordelijk zeer ervaren bergbeklimmer en expeditieleider in de Financiële Laaglanden.  

De top bereiken gaat niet altijd via bebloemde alpenweiden en mooie bergpassen. De weersomstandigheden zijn veelal grillig en onvoorspelbaar. Klimijzer helpt ondernemende mensen bij het bereiken van zakelijke en persoonlijke doelen.  Klimijzer biedt hulp en zorgt voor extra grip en meer zekerheid tijdens de tocht naar de top. 

Klimijzer is ontstaan vanuit de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van de oprichter Nikaj Junte alsmede zijn wens om meer maatschappelijk betrokken te zijn. Klimijzer wil van maatschappelijke meerwaarde zijn. Dit doet Klimijzer door zich ook in te zetten voor ondernemers die het extra moeilijk hebben en die veelal geen toegang en/of middelen hebben om kennis en advies in te winnen. 

Het doel van Klimijzer is om de, meer dan 20 jaar, theoretische en praktische kennis over te brengen die is opgedaan vanuit het bankwezen, het leiding geven en het zelfstandig ondernemerschap. Een bijdrage leveren in het succesvol blijven ondernemen waardoor mensen in staat zijn voor zichzelf, dierbaren en stakeholders te zorgen. 

Werkwijze

Klimijzer is volledig onafhankelijk, flexibel en helpt meerdere ondernemers. Klimijzer is positief kritisch, transparant en behartigd uw belangen. Klimijzer wordt gevraagd voor interim opdrachten, maar ook als sparrringspartner / coach / adviseur.

Klimijzer was lid van de beroepsvereniging voor organisatiekundigen en -adviseurs

" If everything was perfect, you would never learn and you would never grow." - Beyonce Knowles-

Doelgroep

Klimijzer richt zich primair op MKB Bedrijven waarbij financiële (van krimp tot groei) en/of management uitdagingen spelen. Klimijzer staat voor lange termijn relaties met tevreden klanten. Het doel van Klimijzer is bereikt als we samen op de top staan en mogen genieten van goede resultaten.